Foreldre etterlyste MyKid

I IMI Barnehage har vi brukt MyKid i litt over 6 måneder og har allerede sett hvor tidsbesparende systemet er. Kommunikasjonen med foreldrene går lettere og oversikten er blitt mye bedre.
Vi er en barnehage med 4 baser spredt på tre forskjellige lokasjoner. Dette krever svært god logistikk for å ha en oversikt i det daglige. MyKid har virkelig hjulpet oss med dette i stor grad , sier Anne-Karin Forsberg som er styrer i IMI Barnehage.

Kjennskap til MyKid fikk vi ved bedriftsbesøk. I tillegg ble systemet etterlyst av foreldre som hadde erfaring med bruk av MyKid ved andre barnehager.

Først og fremst er MyKid et system som er veldig dynamisk og supporten er super. Kundene blir lyttet til og de forskjellige behovene vi har rundt omkring i barnehagene blir imøtekommet.

MyKid har blitt implementert i barnehagen på rekordtid. Som styrer har jeg opplevd supporten som enestående. Vi får raske og gode tilbakemeldinger og ting blir fort fikset. MyKid er dessuten oversiktlig og intuitiv i bruk. Vi har prøvd og feilet noen ganger, men har stort sett funnet ut av tingene på egen hånd. Vi er meget godt fornøyd med resultatet så langt, avslutter Anne-Karin Forsberg.

forsberg

Anne-Karin Forsberg
Styrer IMI Barnehage