Svært fornøyd med MyKid

I Husebyparken barnehage er vi svært fornøyd med bruken av MyKid. Systemet letter arbeidet vårt betraktelig og vi har alt samlet på et sted!

Dokumentasjonsarbeidet vårt er blitt betydelig mye lettere, ved noen få tastetrykk får vi registrert at et barn skal ha fri, vi får lagt ut bilder fra turen vi har vært på, vi får skrevet «Dagen i dag», lagt ut månedsbrev og andre beskjeder.
Fordi alle beskjeder og brev blir «gitt» gjennom MyKid, sparer vi tid, penger og ikke minst miljøet, sier styrer Vibeke Syvertsen.

Vi har samlet all informasjon på et sted som gjør at alt «er der». Det er for oss revolusjonerende.

Jeg tar meg selv i å sjekke MyKid titt og ofte, fordi jeg er nysjerrig på hva barnehagedagen har inneholdt mens jeg har vært på kurs eller møter.

Som styrer bruker jeg MyKid til å gi viktige beskjeder og skriv til foreldre og foresatte, jeg minner om registrering av barnas ferie, og jeg fører fravær for personalet. Noe av det beste er at det blir ført automatisk statistikk på hvor mye ferie/ sykdom/ avspasering barn og ansatte har.

MyKid er lett å bruke, og foreldrene er storfornøyd! Mange liker å få gode tilbakemeldinger på hva barnet har gjort i barnehagen, og et bilde sier mer enn 1000 ord.
MyKid skal ikke erstatte den gode tilbakemeldingskulturen og dialogen vi har i garderoben, men skal være en forsterkning, avslutter Vibeke.

vibeke-syvertsen-mykid

Vibeke Syvertsen
Styrer Husebyparken barnehage