Utviklingssamtaler med video!

Det er nå mulig å holde utviklingssamtaler over nettet med MyKid-videosamtale funksjon. Her vil vi gå gjennom hvordan funksjonen benyttes av både ansatte og foresatte.

Hvordan komme i gang med videovideosamtale?

Som ansatt

For å kunne holde en utviklings-samtale over nettet behøver du som ansatt å huke av for «Bruk videosamtale» før utviklings-samtalen lagres.

Ansatte når samtalen ved å velge slotten / tidspunktet i timeoversikten under og trykke «Gå til videosamtale». Ansatte har muligheten til å starte samtalen tidlgiere enn planglagt.

Som foresatt

Når de ansatte har huket av for videokonferanse vil du få en knapp i både app og portal, under utviklings-samtalen som leder til videokonferansen. Dersom en foresatte forsøker å gå inn i samtalen før den har startet vil de bli møtt med et vindu som teller ned tiden til video-samtalen starter. 

Hvor mange er det som kan være med i konferansen?

Foreløpig kan det kun være samtaler mellom to personer, det vil si én ansatt og én foresatt. De ansatte har muligheten til å hoppe mellom utviklings-samtalene fra videokonfernase menyen. Det er mulig å når som helst avslutte samtalen ved å bruke «Avslutt samtale»-knappen. Alternativt kan du trykke vekk vinduet, dersom dette skjer ved uhell kan du bruke samme knappen for å nå samtalen igjen. 

Med vennlig hilsen, MyKid – teamet

Dersom det er noen spørsmål send mail til post@mykid.no eller ring 23 89 87 70.