Veggen

Veggen er nå tilgjengelig for ansatte i barnehagene, her kan dere raskt dele informasjon med hverandre!

Hvordan aktivere veggen?

For å aktivere veggen må du gå til Administrasjon → Barnehage. Når dette er gjort vil vegge være tilgjengelig for de ansatte.

Hvordan lage innlegg?

For å legge til et innlegg må du først velge avdelingen du ønsker å dele innlegget på, deretter kan du skrive din melding og trykke «Lagre». Du har muligheten til å skru av kommentarer og dele vedlegg.

Endre og slette.

For å endre eller slette innlegget må du trykke på de «tre dottene» i øvre-høyre kant av innlegget, en meny vil komme opp som lar deg slette og endre dette innlegget.

Administratorer har muligheten til å slette og endre alle innlegg, de kan også slette men ikke endre kommentarerene under ett innlegg. Administratorer kan også se hvem som har sett innlegget.

Administratorer kan blokkere brukere når de sletter et innlegg, for å gjøre dette trykk på «Slett» → «Slett alle innlegg og kommentarer fra denne brukeren» → «Ja, og blokker denne brukeren». Blokkerete brukere kan fortsatt se nye innlegg fra de andre brukere.

Hvem ser hvilke innlegg?

Alle kan se innlegg som blir lagt ut under «Hele barnehagen», dette gjelder de ansatte. I tilleg vil har hver avdeling sin egen «Vegg» der avdelingene kan lage sine egene innlegg som er relevante for de.

Siste nytt.

Siste nytt gir rask oversikt over aktivitet de siste syv dagene, det er mulig å trykke på de ulike aktivitetene for å gå direkte til nye innlegget eller nye kommentaren.

Sortering.

Det er mulig å sortere innleggene på to ulike måter :

  • «Siste innlegg» – Innleggene vil sorteres med det nyeste innlegget øverst.
  • «Siste aktiviteter» – De nyeste aktivitetene vil kommer først, det vil si nyeste kommentarer eller innlegg kommer øverst.

Med vennlig hilsen, MyKid – teamet

Dersom det er noen spørsmål send mail til post@mykid.no eller ring 23 89 87 70.