Hjemmeside med MyKid!

MyKid tilbyr hjemmeside til din barnehage! Du vil få mulighet til å administrere nettsiden fra Administrasjon → Hjemmeside, her er noen tips for å gjøre det enklere.

Det er enkelt å sette opp hjemmesiden til barnehagen din gjennom MyKid. Når du får tilgang til funksjonen vil du kunne se en ny “tab” under «Administrasjon» som heter «Hjemmeside». Her vil du kunne kontrollere hjemmesiden og kunne tilpasse den etter behov. 

Hjemmesiden har som standard “Logg inn” og “Kontakt” i menyen. «Logg inn» tillater å logge inn til MyKid og «Kontakt» navigerer besøkeren ned til kontaktinformasjonen til barnehagen, utenom dette er det mulig å definere opp til fire ekstra meny-knapper, disse kan vises på nettsiden ved å trykke “Synlig”, destinasjonen viser til hvor på hjemmesiden brukeren blir navigert til. 

Hvor vises de ulike endringene gjort i «Hjemmeside»?

Hvordan endre nyheter?

For å endre nyheter trykk på «Legg til eller endre nyheter HER» under «Hjemmeside».

Du vil deretter bli møtt med en meny for å kunne redigere nyhets-innlegg på hjemmesiden

  1. Trykk på plusstegnet for nytt innlegg.
  2. Endre Overskrift
  3. Endre tekst innhold, her er det mulig å laste opp bilder som skal vises i teksten.
  4. Beskrivelse av innlegget hjelper foreldre å finne frem til Barnehagen dersom de bruker Google, Bing, Yahoo eller lignende for å finne barnehagen. De vil bli direkte navigert til hjemmesiden og innlegget. Derfor er det viktig å legge til relevante-stikkord i forhold til hva innlegget handler om.
  5. Underveis er det mulig å synliggjøre eller gjemme innlegget, når “Lagre”-knappen trykkes for første gang blir innlegget synliggjort automatisk.
  6. Fjern innlegget dersom misfornøyd, husk at disse slettes permanent
  7. Fremhevet bildet vil vises på forsiden av innlegget på hjemmesiden. 

Mer informasjon og eksempler finner du her demobarnehage.no. Dersom det er noen spørsmål send mail til post@mykid.no elle ring til 23 89 87 90.