Nyheter for ansatte i MyKid

Detaljert rapport av utfylte helseerklæring skjema, oppsummert arbeidstid for de ansatte, og rask eksport av ansatte’s kontakt informasjon er nå tilgjengelig under statistikk i MyKid.

Detaljert rapport over allergier, sykdom og mattradisjoner

En detaljert rapport over barnas allergier og sykdom er tilgjengelig under Administrasjon → Statistikk → Helseerklæring – sykdom og allergier, det kreves to-faktor-autentisering for å kunne se listen. Rapporten er tilgjengelig dersom foresatte har fylt ut helseerklæring skjema. Det er viktig å huske på at oversikten inneholder sensitiv informasjon og skal ikke distribueres til utenforstående.

Arbeidstid ansatte

For å få en oversikt over arbeidstiden til de ulike ansatte gå til Administrasjon → Statistikk → Arbeidstid ansatte. Her vises det en liste med alle ansatte og totale arbeidstiden i turnusen, listen inkluderer vikarer. Listen viser registrert fravær og total arbeidstid for dagen, dager der ansatte har hatt redusert arbeidstid markeres.

Det er mulig å eksportere hele tabellen eller en fullstendig oversikt av en enkel ansatt. Dette gjøres ved å trykke på de ulike navnene i tabellen, en mer detaljert oversikt vil vises.

Ansatt utvalg

Det er nå mulig å eksportere ut ulike lister med kontaktinformasjonen om de ansatte. Dette gjøres under Administrasjon → Statistikk → Ansatt utvalg.

For å kunne eksportere en kontaktliste av de ansatte kan du følge stegene under.

  • Steg 1: Velg «Utvalg» øverst.
  • Steg 2: Velg de ansatte du ønsker å få en utvalg av
  • Steg 3: Trykk på «Lagre Utvalget»
  • Steg 4: «Velg Oppsummering» øverst.
  • Steg 5: Eksporter listen til Excel/PDF eller kopier listen som er under.

Med vennlig hilsen, MyKid – teamet

Dersom det er noen spørsmål send mail til post@mykid.no eller ring 23 89 87 70.